Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup avattiin Evolla

Artikkelikuvassa Marika Hara.

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup -avaus kilpailtiin Evolla aurinkoisessa, mutta koleassa kevätsäässä. Samalla katsastettiin urheilijoita Kuortaneelle MM-kotikisoihin. Keskimatkan kilpailun naisten sarjassa voitti Marika Hara 36 sekunnin erolla ennen Antonia Hagaa. Mervi Pesu sijoittui kolmanneksi.

Samuel Pökälä

Miehissä voiton vei Samuel Pökälä 38 sekuntia nopeammalla ajalla kuin Pekka Niemi. Kolmanneksi sijoittui Jussi Laurila vain sekunnin Niemestä.

Nuorten naisten katsastusvoittajaksi ajoi Silja Yli-Hietanen ennen Pihla Häkkistä. Nuorten miesten sarjassa MM-lippuun ensimmäisen kiinnityksen sarjavoittajana otti Wertti Autio ennen Paulus Hanhijärveä.

Sunnuntaina 2.5. kilpailut jatkuvat pitkän matkan MM-katsastuksilla.